Hľadať Košík0 Rýchla Účet Menu

Neskorý zber

ZNOVÍN ZNOJMO ako neúnavný inovátor v oblasti vinárstva a Matematicko-fyzikálna fakulta Karlovej univerzity v Prahe, jedna z najproduktívnejších vedeckých inštitúcií v Českej republike, spolupracovali pri vývoji chuťovo zaguľatených pinotov, inšpirujúc sa iracionálnym Ludolfovým číslom ~ 3,14. V priebehu kryomacerácie hrozna pred lisovaním sa odstopkované bobule najprv zachladia na teplotu 3,14 °C a až následne kvasia. Tento proces prebieha v najmodernejšom zariadení Znovínu vo vinárstve v Jaroslaviciach u Znojma. Takto vznikajú plné, zaguľatené vína, kĺžuce sa po jazyku.
Potvrdenie
Kliknutím na tlačidlo nižšie potvrdzujete,
že máte viac ako 18 rokov.
Potvrdiť
Súhlas so súbormi cookie

Súbory cookie používame na zabezpečenie čo najlepšieho používateľského zážitku na našich webových stránkach. Podrobné informácie o súboroch cookie nájdete na stránke Viac informácií o súboroch cookie. Kliknutím na tlačidlo „Prijať všetko“ súhlasíte s tým, že môžeme používať všetky typy súborov cookie. Ak chcete povoliť používanie len určitých typov súborov cookie, môžete tak urobiť v časti „Nastavenia súborov cookie“.